Βόρεια Εύβοια: Οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων μετά την πύρινη λαίλαπα - Δείτε τι λέει ο Γιάννης Κοντζιάς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Βόρεια Εύβοια: Οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων μετά την πύρινη λαίλαπα - Δείτε τι λέει ο Γιάννης Κοντζιάς

«Είμαστε στις αρχές Αυγούστου και η απρόσμενη οικολογική καταστροφή που υπέστη η περιοχή μας ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την τουριστική κίνηση», σχολιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού - Αθλητισμού στην Περιφέρεια Στερεάς, Γιάννης Κοντζιάς...

Από την ώρα που εικόνες του καιόμενου δάσους κατέκλυσαν το Διαδίκτυο και την τηλεόραση, ξεκίνησαν και οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων από εκδρομείς του Αυγούστου.

«Οι παραθεριστές ούτε καν οπτική επαφή με τις καμένες εκτάσεις δεν έχουν από τα σημεία που κολυμπούν, περπατούν ή διασκεδάζουν», σημειώνει ο ίδιος από τη Βόρεια Εύβοια. «Παραμένουμε ένας κοντινός προορισμός, τόσο από την Αθήνα όσο και από την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, με όμορφες τοποθεσίες και προσιτές τιμές», υπενθυμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης, «ένας ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές».

Συνολικά, 20.000 δωμάτια όλων των κατηγοριών διατίθενται στη Λίμνη, στην Αιδηψό, στο Πευκί, στα Βασιλικά, στον Νέο Πύργο, στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος κ.α. 

Παράλληλα, το πρόγραμμα εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει από προβολές ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και παραδοσιακά πανηγύρια μέχρι κολυμβητικούς αγώνες και διάπλου του βορείου Ευβοϊκού, θα ισχύσει χωρίς καμία τροποποίηση. 

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή της Λίμνης κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί η παροχή άμεσης βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών από την πύρινη λαίλαπα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA