Χαλκίδα: Αναβάλλεται η αποψινή εμφάνιση του Γιώργου Παπαδόπουλου στο MIST μετά το θάνατο του 23χρονου Γιώργου Ανδρεάδη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Αναβάλλεται η αποψινή εμφάνιση του Γιώργου Παπαδόπουλου στο MIST μετά το θάνατο του 23χρονου Γιώργου Ανδρεάδη

"Λόγω του τραγικού συμβάντος της απώλειας του φίλου και συνεργάτη μας Γιώργου Ανδρεάδη το ΜIST αναβάλει την live εμφάνιση του Γ. Παπαδόπουλου και θα είναι κλειστό την Παρασκευή 5 Αυγούστου." τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Ζαφειράκη που διατηρεί το γνωστό club...

Παράλληλα, η οικογένεια Ζαφειράκη ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωση:

"Μέσα σε βαρύτατο πένθος και οδύνη αποχαιρετούμε τον φίλο μας και συνεργάτη Γιώργο Ανδρεάδη που τόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε σήμερα το πρωί απ τη ζωή. Η οικογένεια του MIST είναι συντετριμμένη που ένας δικός της νέος άνθρωπος χάθηκε, μόλις άρχιζε να κάνει όνειρά για τη ζωή που τόσο αγαπούσε και τόσο νωρίς την στερήθηκε… Μόνο η λέξη <<γιατί>> βγαίνει απ τα χείλη μας σήμερα….

Γιώργο καλό σου ταξίδι…. Θα μας λείψει το χαμόγελο σου που απλόχερα χάριζες και ο υπέροχος χαρακτήρας σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα….

Στην οικογένειά σου τα πιο θερμά συλλυπητήρια και στους συνεπιβάτες-φίλους σου ευχόμαστε από την καρδιά μας γρήγορη ανάρρωση..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA