Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πιάστηκε ως ύποπτος ληστειών σε σπίτια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πιάστηκε ως ύποπτος ληστειών σε σπίτια!

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από λίγες ημέρες, πιάστηκαν μετά από σήμα του κέντρου για τρεις εύσωμους δράστες που έκαναν απόπειρα εισβολής σε σπίτι στα Ανω Λιόσια.
 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν από την ΟΠΚΕ της περιοχής, ενώ εξακολουθούσαν να κινούνται στους γύρω δρόμους και κατεύθυνση προς Ζεφύρι, με την εντύπωση που αποκόμισαν οι αστυνομικοί, να είναι πως αναζητούσαν τον επόμενο στόχο.
 

Στο σήμα των αστυνομικών υπάκουσαν και όπως όπως γράφει το bloko.gr στο σχετικό δημοσίευμα, προέκυψε, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, που προσομοίζαν στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν στο μεταξύ από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν.
 

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν δύο Ρομά και η έκπληξη προήλθε από την παρουσία του τρίτου άνδρα ο οποίος όταν βγήκε από το αμάξι δήλωσε την ιδιότητα του (υπαξιωματικός του Πολεμικου Ναυτικού) και λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι συνάδελφος τους, για να πετύχει προφανώς ευμενή μεταχείριση.
 

Η μοίρα τους "σφραγίστηκε" όταν κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν κουκούλες (full face) γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία στο αυτοκίνητο. Αμέσως μετά την ανακάλυψη οι ύποπτοι αποπειράθηκαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα βρέθηκαν στο έδαφος με φορεμένες τις χειροπέδες και έγινε προσαγωγή τους στο τμήμα.
 

Εκεί ακολούθησε διεξοδικός έλεςγχος στο αυτοκίνητο και βρέθηκε και ένα όπλο κρότου λάμψης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA