«Καλημέρα Ελλάδα»: Το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν την πρεμιέρα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν την πρεμιέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00 και για 26η συνεχόμενη χρονιά θα συντροφεύει τα πρωινά μας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00, θα παράγει ειδήσεις και θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για το σύνολο των πιο σημαντικών γεγονότων και προσώπων.

Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» επιστρέφει και εγγυάται να παρακολουθεί με το πιο αντικειμενικό βλέμμα την επικαιρότητα, μεταδίδοντας όλα τα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Στο ανανεωμένο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι θα αναλύουν με τον δικό τους αμερόληπτο τρόπο τον παλμό των γεγονότων. 

Στο πλατό του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα. 

Η Ελλάδα ενημερώνεται με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από την καλύτερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν την πρεμιέρα:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA