Στερεά Ελλάδα: Bίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για την ληστεία στη Μαλεσίνα! Αυτή η γυναίκα είναι η Πόλα Ρούπα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Bίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για την ληστεία στη Μαλεσίνα! Αυτή η γυναίκα είναι η Πόλα Ρούπα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διάλογοι, η εικόνα και οι κινήσεις της γυναίκας που συμμετείχε στη ληστεία στην τράπεζα στη Μαλεσίνα, «φωτογραφίζουν» την Πόλα Ρούπα σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική...

Την Πόλα Ρούπα «βλέπουν» πολλοί από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στο καρέ που έχουν στη διάθεσή τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας στη Μαλεσίνα, που γινόταν η ληστεία με λεία 180.000 ευρώ στους τρεις δράστες.
malesina-upopti-roupa-1300
Η γυναίκα με το καρέ μαλλί είναι σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική η Πόλα Ρούπα. Η καταζητούμενη συνεργός του Νίκου Μαζιώτη φαίνεται να φορά περούκα ώστε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά και την εικόνα της, για να μην γίνει αντιληπτή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές υπαλλήλων και πελατών είχε το ρόλο του αρχηγού, φορούσε μαύρη περούκα και γάντια στα χέρια.

Στη δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται ο άνδρας συνεργός της, ο ληστής που με το πιστόλι στα χέρια απειλούσε τον διευθυντή και τους υπαλλήλους για να ανοίξουν ταμεία, χρηματοκιβώτιο και ΑΤΜ. Φαίνεται να φορά κι εκείνος περούκα. Οι αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για έναν άνδρα που ήταν οπλισμένος, μιλούσε σπαστά ελληνικά και είχε μούσι.
Ληστεία - Μαλεσίνα - Πόλα Ρούπα
Ομάδα αστυνομικών εξετάζει και πάλι με μεγάλη προσοχή τις εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας, μήπως και έχει ξεφύγει το παραμικρό στοιχείο στην πρώτη έρευνα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA