Καταδικάστηκε Αντιπεριφερειάρχης για παθητική δωροδοκία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταδικάστηκε Αντιπεριφερειάρχης για παθητική δωροδοκία!

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία...

Για την υπόθεση είχε κατατεθεί μήνυση το 2013 από την τότε κοινοπραξία διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καιμακτσαλάν σε βάρος του Θ. Θεοδωρίδη και αφορούσε σε χρηματισμό.

Συγκεκριμένα - σύμφωνα με τη δικογραφία- ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με την ιδιότητα του προέδρου της Αναπτυξιακής Πέλλας ΑΕ ΟΤΑ τον Οκτώβριο του 2011 απαίτησε και πήρε 15.000 ευρώ από επιχειρηματία -που αναδείχθηκε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου- "για να τον βοηθήσει στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση". Ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο επιχειρηματίας η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες.

Ο ίδιος απολογούμενος στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του επιχειρηματία, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση. Σε πρώτο βαθμό ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Πληροφορίες: dailythess

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA