Νίκος Παντέλης: Ποιος είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαλκίς - Η δικαστική περιπέτεια που έζησε και η δικαίωση! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νίκος Παντέλης: Ποιος είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαλκίς - Η δικαστική περιπέτεια που έζησε και η δικαίωση! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Παντέλης: Ποιος είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαλκίς - Η δικαστική περιπέτεια που έζησε και η δικαίωση!
Οι τρεις ήττες έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Χαλκίς...

Ο Νίκος Παντέλης είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Τίμου Καβακά στο πάγκο του ΑΟ Χαλκίς.

Σημειώνεται πως ο 57χρονος τεχνικός αναλαμβάνει για 3η φορά τον ΑΟ Χαλκίς, ενώ την Πέμπτη (06-10-2016) έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, η οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο Βασιλικό τον Φωστήρα.

Ποιος είναι ο Νίκος Παντέλης

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες των μικρών εθνικών κατηγοριών, όπως: Α.Ο. Κέρκυρα, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ο. Καστοριά, Α.Σ. Λαμία.

Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα.

Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη και το 2010-11 στον Εθνικό Αστέρα.

Ο Νίκος Παντελής συνελήφθη στις 23/06/2011 για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο στημένων αγώνων της Α΄ και Β΄ Εθνικής. Αρχικά του επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όμως στη συνέχεια απαλλάχθηκε των κατηγοριών, τόσο αυτός, όσο και η ομάδα την οποία προπονούσε.

Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε προπονητής στον Πανιώνιο, για πρώτη φορά ομάδα Α΄ Εθνικής. Το 2015 ήταν προπονητής στην Καλλιθέα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA