Θάνατος Γιάννας Παπαγεωργίου: Έξω από το μαιευτήριο «Λητώ» ξεψύχησε η 42χρονη έγκυος από τα Νέα Στύρα - Οικογενειακή φίλη της μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος Γιάννας Παπαγεωργίου: Έξω από το μαιευτήριο «Λητώ» ξεψύχησε η 42χρονη έγκυος από τα Νέα Στύρα - Οικογενειακή φίλη της μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θάνατος Γιάννας Παπαγεωργίου: Έξω από το μαιευτήριο «Λητώ» ξεψύχησε η 42χρονη έγκυος από τα Νέα Στύρα - Οικογενειακή φίλη μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της 42χρονης εγκύου Γιάννας Παπαγεωργίου από τα Νέα Στύρα (δείτε ΕΔΩ)...

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια του άνδρα της έξω από το μαιευτήριο «Λητώ» που είχε μεταφερθεί για να γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε. Μάταια οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν, ωστόσο κατάφεραν και έφεραν στη ζωή τα δύο παιδιά της, τα οποία νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Το EviaZoom.gr επικοινώνησε με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου, του «Λητώ», η οποία τόνισε πως οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν να κρατήσουν στη ζωή την 42χρονη, ενώ επισήμανε πως τα δίδυμα μεταφέρθηκαν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», ύστερα από αίτημα των συγγενών.

Φίλη της αδικοχαμένης μητέρας που διαμένει στα Νέα Στύρα (θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της) μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr. Δείτε τι είπε.

ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν έγκυος, είχε δίδυμα και δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο καιρό... Είχε πάει στην Αθήνα με τον σύζυγο της, στο Νοσοκομείο Λητώ και εκείνη δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Ο σύζυγος της πήρε τηλέφωνο τον γιατρό της ο οποίος είπε να πάρει ένα χάπι για την πίεση και να κατευθυνθεί προς το Νοσοκομείο άμεσα. 20 μέτρα πριν το νοσοκομείο η γυναίκα ξεψύχησε. Ο άντρας της την πήρε αγκαλιά και την πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της έκαναν ανάνηψη αλλά δεν τα κατάφεραν. Και απότι άκουσα χωρίς να είναι 100% σίγουρο, χάθηκε από εκλαμψία. Τώρα τα παιδάκια απόσο ξέρω είναι στην θερμοκητίδα και λένε ότι είναι υγιή και τα δυο.
Όπως σας προαναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω facebook, o αδερφός της 42χρονης, Νίκος Παπαγεωργίου, ο οποίος ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε.
Παράλληλα, ο σύζυγος της 42χρονης, Κώστας Πηλιχός μίλησε στην εφημερίδα "freddo" για όλα όσα προηγήθηκαν:

''Γιατί, γιατί σε εμάς; Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε παιδιά. Τώρα αυτά χαροπαλεύουν και η γυναίκα μου, δεν είναι πια εδώ''. Με αυτά τα λόγια ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που πέθανε λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους ξεσπά για την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει. Η άτυχη Γιάννα Παπαγεωργίου δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος και η μοίρα της επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. ''Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πήραμε το γιατρό και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Δεν βλέπαμε όμως καμία βελτίωση και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Κάποια στιγμή νόμισα πως λιποθύμησε'' λέει ο Κωνσταντίνος Πηλιχός, που την πήρε με προορισμό ιδιωτικό μαιευτήριο.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε, η Γιάννα Παπαγεωργίου δεν είχε λιποθυμήσει. Ήταν ήδη νεκρή, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι πέθανε κατά τη διάρκεια της διακομιδής. Όταν έφτασε στο μαιευτήριο της πήραν τα δίδυμα παιδιά με καισαρική, με τον σύζυγό της να περιγράφει τις τραγικές σκηνές που ακολούθησαν: ''Της μιλούσα και δεν απαντούσε.

Δεν θυμάμαι πολλά γιατί είναι μεγάλο το σοκ. Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο να γεννήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι είναι νεκρή. Δεν ξέρω γιατί και πως έγινε αυτό''.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Συγκλονίζει ο θάνατος της Γιάννας Παπαγεωργίου! «Έσβησε» λίγο πριν γεννήσει τα δίδυμα μωρά της! Τι λέει ο σύζυγος της!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA