Βρήκαν τον "μάγκα" αστυνομικό που έριξε τα χημικά στους συνταξιούχους - Οργισμένος ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Τόσκα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βρήκαν τον "μάγκα" αστυνομικό που έριξε τα χημικά στους συνταξιούχους - Οργισμένος ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Τόσκα (ΦΩΤΟ)

Η απίστευτη αυτή ενέργεια να ρίξουν χημικά στους συνταξιούχους προκάλεσε την οργή του Αλέξη Τσίπρα που τηλεφώνησε αμέσως στον υπουργό, Νίκο Τόσκα - Ήδη έχει διαταχθεί προκαταρκτική διοικητική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι

Το θέμα της αντιμετώπισης των συνταξιούχων με χημικά από τα ΜΑΤ φαίνεται πως δεν έκλεισε ούτε με το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Τόσκα, ούτε με την ανάληψη της “πολιτικής ευθύνης” -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό- από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη χρήση των χημικών, ενώ μέσα από τα τηλεοπτικά βίντεο έχει ήδη εντοπιστεί ο αστυνομικός που “ψέκασε” με τα χημικά τους συνταξιούχους.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί μαζί με τον προϊστάμενό του στην ΓΑΔΑ, ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Έρευνα για το περιστατικό με την χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εναντίον των συνταξιούχων, στο κέντρο της Αθήνας, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναμένεται η σχετική διαταγή από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, ο κ. Τόσκας ζήτησε να διεξαχθεί με ταχύτατες διαδικασίες ή έρευνα, η οποία πραγματοποιείται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά περιστατικά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου και αν υπάρχουν.

Η εικόνα των χημικών στους συνταξιούχους, εξόργισε σύμφωνα με πληροφορίες τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα ζητώντας του κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί! Επίσης του εξέφρασε την ενόχλησή του.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA