Νοσοκόμα έκλεψε κάρτα αναλήψεων από ασθενή και σήκωσε 3.224€ από ΑΤΜ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Νοσοκόμα έκλεψε κάρτα αναλήψεων από ασθενή και σήκωσε 3.224€ από ΑΤΜ!

Συγγενείς ασθενούς, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, κατήγγειλαν αναλήψεις μεγάλων ποσών από το λογαριασμό του...

Όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το περιστατικό ήρθαν μπροστά σε μια απάνθρωπη όσο και απίστευτη υπόθεση…

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, άρχισαν να ερευνούν περιστατικό με περίεργες αναλήψεις χρημάτων από λογαριασμό βαριά τραυματισμένου ασθενούς που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Κατάφεραν, μέσω κάμερας ασφαλείας, να εντοπίσουν τον δράστη των παράνομων αναλήψεων χρημάτων, που, όπως διαπιστώθηκε τελικά, ήταν γυναίκα και ανήκε στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Η γυναίκα είχε καταφέρει να αποσπάσει το πορτοφόλι του τραυματισμένου και νοσηλευόμενου Βολιώτη και με την κάρτα του έκανε αναλήψεις 3.224 ευρώ. Οι συγγενείς του 76χρονου Βολιώτηαπευθύνθηκαν στην Αστυνομία όταν διαπίστωσαν τις αναλήψεις.

Την 49χρονη νοσηλεύτρια του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου, «πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και έτσι οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της.

Η συλληφθείσα ισχυρίσθηκε ότι βρήκε το πορτοφόλι τυχαία στο πάτωμα και ότι προέβη στις αναλήψεις γιατί είχε ανάγκη από χρήματα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον της δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου…

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA