Ποδοσφαιριστής ομολογεί στην κάμερα: «Ήταν στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια! Είπα ψέματα στον Ανακριτή» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ποδοσφαιριστής ομολογεί στην κάμερα: «Ήταν στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια! Είπα ψέματα στον Ανακριτή»

Βίντεο-ντοκουμέντο που σηματοδοτεί νέα τροπή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ"...

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Αμαραντίδης, που είναι ένας από τους 35 κατηγορούμενους της πολύκροτης δικογραφίας, παραδέχεται ότι δεν είπε την αλήθεια στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για τον αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας 3-0 της 6ης Ιανουαρίου 2013.

Στη δήλωσή του ο Αμαραντίδης αποκαλύπτει ότι ο γενικός αρχηγός της τότε ομάδας του, της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, κατέβηκε στο ημίχρονο του διαβόητου αγώνα στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες: "Σήμερα πρέπει να χάσουμε 3-0".

Έτσι ο Αμαραντίδης γίνεται ο πέμπτος αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει για στήσιμο του ματς. Πρηγήθηκαν οι Δ.Καλαϊτζίδης, Ν.Γεωργέας, Αλ.Καλογέρης και Γκ.Πέρεθ.

Ιδού ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αμαραντίδη στην εκπομπή:

"Δεν είπα την αλήθεια για τον αγώνα της ομάδας μου με τον Ολυμπιακό γιατί ένιωσα αφόρητη πίεση.

Πίστεψα ότι θα έχανα τη δουλειά μου και μετά πολυ δύσκολα θα έβρισκα ομάδα.

Αποφάσισα να πω την αλήθεια και για να λυτρωθώ, αλλά και γιατί αποδείχτηκε ότι η στάση που κράτησα απέναντι στη Δικαιοσύνη με έβλαψε. Κατέληξα κατηγορούμενος χωρίς να φταίω σε τίποτε.

Ζήτω συγγνώμη από τον ανακριτή,τον κύριο Ανδρεάδη, που δεν κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά του αγώνα Ολυμπιακού - Βέροιας 3-0 που έγινε στις αρχές του 2013.

Σε εκεινο το ματς ήμουν βασικός. Το ημίχρονο έληξε 0-0 παρότι είχαμε πολλές απουσίες. Στα αποδυτήρια μπήκε, όπως γίνεται πάντα, ο προπονητής μας, ο κύριος Καλαϊτζίδης, και μας είπε για τα αγωνιστικά θέματα. Λίγο πριν βγούμε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια ο γενικός αρχηγος της ομάδας μας, ο κύριος Λαναρής, και μας είπε: "Σήμερα πρέπει να χάσουμε 3-0".

Υπήρξε μια αναστάτωση, αλλά δεν έγινε διάλογος. Θύμωσα και είπα από μέσα μου "παίξε καλύτερα και όσο μπορείς". Στο δεύτερο ημίχρονο έκανα ο,τι μπορούσα, αλλά χάσαμε 3-0. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι για να είμαι κατηγορούμενος. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι δεν είπα στην αρχή την αλήθεια στον κύριο ανακριτή".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA