Χαλκίδα: «Πυρά» κατά Παγώνη και Σπανού από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στην παραλία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: «Πυρά» κατά Παγώνη και Σπανού από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: «Πυρά» κατά Παγώνη και Σπανού από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στην παραλία (ΦΩΤΟ)
Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ευβοίας, Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, προέβησαν στην εξής ανακοίνωση:

«Επειδή τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το έργο των σπηλαιώσεων της παραλίας και πολλές… φωτογραφίες βγαίνουν, θέλουμε απλά να πούμε στους επίδοξους διεκδικητές να διαβάσουν την πινακίδα του έργου.

Όλα έχουν ένα όριο που δεν επιτρέπεται να το υπερβαίνει κανείς. Η πραγματικότητα δεν αλλοιώνεται με παραποιήσεις και σφετερισμούς. Το έργο ήταν σε εκκρεμότητα πολλά χρόνια, με κίνδυνο να καταρρεύσει όλο το παραλιακό μέτωπο της Χαλκίδας. Με κινητοποίηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του Νομού και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε το Υπουργείο Υποδομών, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημοπράτησε το έργο , τον Μάρτιο του 2016.

Η Σύμβαση ανάμεσα στον ανάδοχο και το Υπουργείο Υποδομών υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπόσχεται κάθε φορά προεκλογικά έργα και μετά τα ξεχνά, όπως έκαναν όλες οι προηγούμενες Κυβερνήσεις για το συγκεκριμένο έργο και για την Παράκαμψη Χαλκίδας, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ευβοϊκό λαό, ανακοινώνει τα έργα μετά τη δημοπράτησή τους.

Συνιστούμε λοιπόν σε κάποιους, οι οποίοι επικαλούνται και την αλήθεια ως πολιτική, να πουν επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ γι’ αυτό το έργο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA