Δείτε σε ποια πόλη της Ελλάδας συνελήφθη ο δήμαρχος επειδή χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για προσωπικές του δραστηριότητες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δείτε σε ποια πόλη της Ελλάδας συνελήφθη ο δήμαρχος επειδή χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για προσωπικές του δραστηριότητες (ΦΩΤΟ)

Οι δημότες λένε πως είναι πάγια τακτική να χρησιμοποιεί το όχημα για προσωπικές του δραστηριότητες...

Τον Δήμαρχο Ιάσμου Καδή Ισμέτ συνέλαβαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία περί χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου για ξένους προς τα δημαρχιακά καθήκοντά του σκοπούς, ενώ μετά τη σχετική διαδικασία αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος, όπως αναφέρει το inkomotini.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος συνελήφθη ενώ οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα εκτός των ορίων του δήμου, χωρίς σχετικό δελτίο κίνησης ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν τα παιδιά του τα οποία μετέφερε στο σχολείο.

Σύφωνα με μαρτυρίες ο Δήμαρχος ακουλουθεί παγίως την τακτική να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών του υποθέσεων και προσωπικών του δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Δήμαρχος υποστηρίζει πως για τη χρήση του υπηρεσιακού οχήματος έχει την απαιτούμενη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης. Οι δημότες ωστόσο καταγγέλλουν ότι η άδεια αφορά την χρήση του αυτοκινήτου μόνο εντός των ορίων του δήμου και υπό την προϋπόθεση ότι ο μοναδικός επιβάτης σε αυτό να είναι ο Δήμαρχος.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA