Με πρωτοβουλία Μπρατσιάκου: Πρώτο χριστουγεννιάτικο μπασκετικό «camp» για νέους αθλητές στην Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με πρωτοβουλία Μπρατσιάκου: Πρώτο χριστουγεννιάτικο μπασκετικό «camp» για νέους αθλητές στην Χαλκίδα

Οι Ακαδηµίες Χαλκίδας διοργανώνουν το πρώτο χριστουγεννιάτικο µπασκετικό camp για νεαρούς αθλητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, από τις 27 έως τις 30 Δεκέµβρη...

Τα τμήματα του camp είναι ολιγοµελή τµήµατα και έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και τη µπασκετική ευφυΐα των παιδιών, στο κλειστό (ΔΑΚ) Μελίνα Μερκούρη.

Τεχνικός Διευθυντής και εµπνευστής του Camp είναι ο Βασίλης Μπρατσιάκος, Head Coach του Γυµναστικού Συλλόγου Κύµης, που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού µπάσκετ και αγωνίζεται στην Basket League.

Επίσης, στο Camp θα προπονούν οι έµπειροι προπονητές Γιώργος Γυφτονικολός, Αλέξης Στεφανίδης, Μαρία Σπυροπούλου και Γιάννης Τσουµάνης και θα δώσουν το παρόν ονόµατα – έκπληξη από οµάδες της EuroLeague και της Basket League.

Οι αυριανοί επαγγελµατίες αθλητές έχουν να µάθουν πολλά από τον Coach Μπρατσιάκο κατά τη διάρκεια του Camp, καθώς θα µοιραστεί µαζί τους τακτικές και εµπειρίες που τον ανέδειξαν ως Record Man στην Ιστορία του ελληνικού µπάσκετ.

Για δηλώσεις συµµετοχής και εγγραφές µπορείτε να επικοινωνείτε µε τα τηλέφωνα 6937465849 (Γιώργος Γυφτονικολός) και 6947905903 (Κατερίνα Σπύρου).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA