Στερεά Ελλάδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Στερεά Ελλάδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση που διοργανώνει στη Στυλίδα...

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

«Στις 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:45μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, οι ομιλητές κ. Βαφείδου Αντιγόνη, κ. Φύκα Βάνα και ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Γκλέτσος Απόστολος θα δώσουν πληροφορίες και θα αναπτύξουν θέματα όπως το διεθνές δίκτυο Paraction και τεκμηριωμένες απόψεις από δράσεις-έργα του άμεσου παρελθόντος για το μέλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας. Η παρουσία σας αποτελεί τιμή.»

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ