Συντριβή αεροπλάνου στην Ρωσία: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Όμορφες χορεύτριες, μουσικοί και δημοσιογράφοι τα θύματα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συντριβή αεροπλάνου στην Ρωσία: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Όμορφες χορεύτριες, μουσικοί και δημοσιογράφοι τα θύματα (ΦΩΤΟ)

Συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους ΤU-154 στο οποίο επέβαιναν 93 άνθρωποι και το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ σήμερα το πρωί μετά την απογείωσή του, βρέθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης...

Οι όμορφες χορεύτριες των μπαλέτων του Ensemble Alexandrov, οι αγαπημένοι στους Ρώσους μουσικοί της Χορωδίας του Στρατού αλλά και δημοσιογράφοι που ακολουθούσαν την αποστολή στη Λαττάκεια της Συρίας όπου θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο, είναι μεταξύ των 93 νεκρών της συντριβής του Τουπόλεφ στη Μαύρη Θάλασσα.

Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι, 27 πλοία, 37 δύτες, τέσσερα ελικόπτερα, drones αλλά και υποβρύχια μηχανήματα παίρνουν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού των θυμάτων της τραγωδίας. Από νωρίς, οι αρχές έχουν προειδοποιήσει πως είναι σχεδόν απίθανο κάποιος από τους επιβαίνοντες να βρεθεί ζωντανός.
Η 64 μελών χορωδία Αλεξάντροφ της διάσημης καλλιτεχνικής ομάδας του Κόκκινου Στρατού ξεκληρίστηκε στην αεροπορική τραγωδία.

Η 19χρονη μπαλαρίνα Λίλια Πιρίεβα, με καταγωγή από το Βορονέτς, ήταν μία από τα μέλη της χορωδίας.
Άδικο θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι χορευτών της ομάδας. Η Ραλίνα Γκιλμάνοβα, 22 ετών και ο αρραβωνιαστικός της Μικάιλ. Οι δυο τους είχε αρραβωνιαστεί πέρσι και κανόνιζαν να παντρευτούν σήμερα.
Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν επίσης εννέα εργαζόμενοι από τρία ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι εργαζόμενοι του Channel One που χάθηκαν με το Τουπόλεφ 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA