Εύβοια: Zητείται δικηγόρος από τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου {Αιτήσεις εως 22 Δεκεμβρίου} | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Zητείται δικηγόρος από τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου {Αιτήσεις εως 22 Δεκεμβρίου}

Στην πρόσληψη ενός ατόμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του και γενικότερα του έργου του και συγκεκριμένα : Έναν Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου κλάδου ΠΕ σε νομικά θέματα προχωράει ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου Τα καθήκοντα του θα είναι τα εξής:

Θα παρέχει νομικές υπηρεσίες μέσα στον κύκλο των γνώσεων του σε εξειδικευμένα επιστημονικά θέματα νομικής φύσεως Δημοσίου, Διοικητικού Δικαίου ,Εργατικού Δικαίου, που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις λειτουργίες του Δήμου.
 
Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: 

α) Αίτηση
 
β) Αντίγραφο Πτυχίου Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο αλλοδαπού Πανεπιστημίου.
 
γ) Βιογραφικό σημείωμα, που τεκμηριώνει την γνώση, εμπειρία και επαγγελματική του ενασχόληση σε διάφορους τομείς του δικαίου και ιδίως στο εργατικό, αστικό και διοικητικό δίκαιο.
 
δ) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,
 
ε) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία δηλώνει ότι έχει τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του Α΄ μέρους του Ν. 3584/2007, (άρθρα 11 έως και 17) και ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού.
 
στ ) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωσα στοιχεία είναι  αληθή.  Η πλήρωση της προαναφερόμενης θέσης θα διενεργηθεί με απόφαση του  Δημάρχου, που θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση( παρ. 4 άρθρο 163 Ν. 3584/2007).  Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής συμβάσεως εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση με το Δήμο και αρχίζει η υποχρέωση του προσλαμβανόμενου για παροχή υπηρεσιών.
 
Η εργασιακή σχέση του ειδικού συμβούλου, διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 και διαρκεί όσο και η θητεία του Δημάρχου.
 
Ο Ειδικός Σύμβουλος δεν ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου για την επικουρία του οποίου θα έχει προσληφθεί.
 
Το έργο των Ειδικών Συμβούλων δεν είναι ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του δικηγόρου, αλλά αναστέλλει την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.
 
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο, από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο, και εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών, (μέχρι 22-12-2016) στο γραφείο προσωπικού του Δήμου ( ταχ. Δ/νση: Παπανικολάου 15, τηλ.: 222350236) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA