Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το βρέφος του στη Σητεία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το βρέφος του στη Σητεία (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 5 μηνών βρέφος του στη Σητεία, το οποίο κατέληξε από βίαια χτυπήματα ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του...
 
Τόσο Εισαγγελέας όσο και Ανακριτής υποστήριξαν πως η πράξη έγινε χωρίς δόλο και για το λόγο αυτό η δίωξη που ασκήθηκε ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


Σημειώνεται πως ο πατέρας του άτυχου βρέφους αναμένεται, πλέον, να κληθεί προκειμένου να λογοδοτήσει ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης, στη δικάσιμο που θα ορισθεί.

Σε δηλώσεις της στο cretapost.gr η δικηγόρος του πατέρα δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε».

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονου τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».

Ο ίδιος ο 52χρονος μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε λακωνικά: «με στήριξαν όλοι γιατί είχα δίκιο και αυτό ήταν που μου έδινε κουράγιο¨. 


Το άτυχο βρέφος αναμένεται να κηδευθεί την Τρίτη στη Σητεία.

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA