O «γαλάζιος» Κώστας Ρουσόπουλος είναι ο «εκλεκτός» του Μπακογιάννη για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

O «γαλάζιος» Κώστας Ρουσόπουλος είναι ο «εκλεκτός» του Μπακογιάννη για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη ο αντικαταστάτης του Νίκου Χαρδαλιά στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακούει στο όνομα Κώστας Ρουσόπουλος...

Ειδικότερα, ο προσκείμενος στη Ν.Δ. και γνωστός οικονομολόγος από τη Χαλκίδα, Κώστας Ρουσόπουλος, έχει διετελέσει Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων επί δημαρχίας Ζεμπίλη, ενώ επί κυβέρνησης Σαμαρά τοποθετήθηκε Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Παράλληλα, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, με τον οποίο έχει συνυπάρξει μαζί στη δημοτική Αρχή του Θανάση Ζεμπίλη.

Ο Κώστας Ρουσόπουλος ευχαρίστησε μέσω facebook τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, λέγοντας πως, ειναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη για τον ίδιο:

«Η επιλογή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο πρόσωπό μου για την θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα,ειναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη.
 
Διαδέχομαι εναν άξιο και ικανότατο αυτοδιοικητικό τον Νίκο Χαρδαλιά.Υπάρχει μιά ομάδα άξιων συνεργατών που με επικεφαλής τον ακούραστο και παντός καιρού Περιφερειάρχη κάνει την καρδιά της Ελλάδας,την Στερεά μας,να πάλλεται δυνατά!
 
Αφου ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που με κάθε τρόπο ευχηθήκατε για την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων,θέλω να σας προσκαλέσω να κάνουμε μια ωραία....ποδηλατάδα του νού,να περιδιαβούμε και να βοηθήσουμε για να αναδειχτεί κάθε ομορφιά της και σας διαβεβαιώνω εχει πολλές!
 
Να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA