49χρονη γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

49χρονη γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Βαρύ το πένθος και στη Λαμία, για την 49χρονη Μαρία Κραββαρίτη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο - Σοβαρά τραυματίστηκε και η 8χρονη κόρη της οικογένειας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, καθώς και ο σύζυγός της που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου...

Η 49χρονη ενδοκρινολόγος είχε πάει το Σαββατοκύριακο μαζί με το σύζυγό της, επίσης γιατρό -γυναικολόγο- Ανδρέα Παπαχρήστο, από την Άρτα, και την μικρή τους κόρη, στην Βουλγαρία για να δουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, που σπουδάζουν εκεί ιατρική.

Στην επιστροφή στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προφανώς λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα δέντρο.
Από τη σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο η 49χρονη γιατρός από τη Λαμία, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε το 8χρονο κοριτσάκι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η Λαμιώτισσα Μαρία Κραββαρίτη ήταν ενδοκρινολόγος και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά, χρόνια τώρα, στην πόλη της Άρτας, από όπου ήταν και ο σύζυγός της και ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Άρτας.

Μάλιστα ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και πρώην πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας. Όλοι κάνουν λόγο για μια εξαίρετη επιστήμονα και πολύ καλή μητέρα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Βαγγέλης Χαρμπής, έγραψε για το ξαφνικό χαμό της: «Μαράκι η ξαφνική απώλεια σου, μιας εκλεκτής συνεργάτιδας και φίλης όπως υπήρξες, με συγκλόνισε...Σε όποια θέση και αν "υπηρέτησες" είχες μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ασθενούς. Η ομάδα των γιατρών της περιοχής μας είναι φτωχότερη μετά την απώλειά σου... Συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς σου, τους στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA