Δεν θα κυκλοφορήσει «Το Βήμα της Κυριακής» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Δεν θα κυκλοφορήσει «Το Βήμα της Κυριακής»

Μετά την εφημερίδα «Τα Νέα», το τελευταίο φύλλο της οποίας κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη (08-02-2017), αύριο Κυριακή στα περίπτερα δεν θα βρίσκεται ούτε η εφημερίδα «Το Βήμα» - Όπως έγινε γνωστό, δεν κατέστη δυνατό να κυκλοφορήσει...

Όπως αναφέρει κείμενο στο tovima.gr, «Το Βήμα της Κυριακής» δεν θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου μετά την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου στο αίτημα του ΔΟΛ και την παρέμβαση των εργαζομένων «για την αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, που θα διασφάλιζε τη συνέχιση της λειτουργίας των Μέσων και θα τροφοδοτούσε μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων και που οδηγεί τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη σε "ασφυξία"».

Την Παρασκευή συζητήθηκε το αίτημα ανάκλησης ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών. Ζητήθηκε από το Πρωτοδικείο η ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής, ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

«Σύμφωνα με την αίτηση, η απόφαση να μην παραμείνει ανοικτός ο τραπεζικός λογαριασμός δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Σύμφωνα με τους παρευρεθέντες στη συνεδρίαση έγινε κατανοητό απ' όλες τις πλευρές ότι η μη έκδοση των εφημερίδων και η υπολειτουργία των μέσω του Οργανισμού οφείλεται στην χρηματική ασφυξία του.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των τραπεζών συμφώνησαν με την άποψη ότι το κλείσιμο του Οργανισμού δεν είναι προς όφελος τους, γεγονός που δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας ενόψει την απόφασης την ερχόμενη Δευτέρα. Η απόφαση αναμένεται την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου», καταλήγει το κείμενο στο tovima.gr.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA