Δήμος Χαλκιδέων: «Τα δίνουν όλα» για να γίνουν Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παγώνη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Δήμος Χαλκιδέων: «Τα δίνουν όλα» για να γίνουν Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παγώνη

Βρισκόμαστε 20 μέρες πριν από την εκπνοή της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου Χαλκιδέων, που ορίστηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 με θητεία δυόμισι ετών, η οποία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2017, και ήδη έχει «ανοίξει» η όρεξη σε αρκετούς δημοτικούς σύμβουλους οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους στον Χρήστο Παγώνη για να αναλάβουν ένα από τα θεσμικά αξιώματα του Δήμου...

Άλλοι φανερά, άλλοι πάλι κρυφά από την «δημόσια σφαίρα», περιτριγυρίζουν καθημερινά τον δήμαρχο (σε βαθμό κολλητσίδας) και του ζητούν να τους αξιοποιήσει, με μοχλό πίεσης την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο του, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι πάλι τον «απείλησαν» πως αν δεν γίνουν αντιδημάρχοι θα αποχωρήσουν ακόμη και από την παράταξη του δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παγώνης δεν θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές και όποιες αλλαγές γίνουν, θα είναι για τα «μάτια του κόσμου».

Ερωτηματικό αποτελεί η Αντιδημαρχία της Νέας Αρτάκης την οποία έχει αναλάβει ο ίδιος ο δήμαρχος μετά την παραίτηση του Νίκου Γεωργαλά. 

"Μην εκπλαγείτε αν δείτε ξανά Αντιδήμαρχο τον κ.Γεωργαλά" αναφέρουν κύκλοι της δημοτικής αρχής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA