Πολύνεκρο τροχαίο: Δείτε τι δήλωσε ο τραγικός πατέρας που είδε την γυναίκα και το παιδί του να καίγονται μπροστά του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολύνεκρο τροχαίο: Δείτε τι δήλωσε ο τραγικός πατέρας που είδε την γυναίκα και το παιδί του να καίγονται μπροστά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε μπροστά στα μάτια του την οικογένειά του να χάνεται - Σταμάτησε στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τα πάντα και είδε τη γυναίκα και τον τριών ετών γιο του, να σκοτώνονται όταν μια Porsche που για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο έφυγε από το δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο Honda Civic...

Ο άτυχος 41χρονος δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Στο video από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή του τροχαίου που σόκαρε το πανελλήνιο, φαίνεται και η στιγμή που βγαίνει από την τουαλέτα και κρατά με απόγνωση το κεφάλι του.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, ο τριών ετών γιος τους Παύλος και το σκυλάκι της οικογένειας, η Φραντζέσκα. Όλοι τους, πέθαναν ακαριαία.

Ο 41χρονος άνδρας μίλησε στην κάμερα του καναλιού Epsilon και στην εκπομπή La Biri Biri και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ. «Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό. Είχα περάσει διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα ότι ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συμβαίνει να μην τύχει ούτε στον χειρότερο εχθρό, να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη την οικογένειά του καμένη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA