Προσλήψεις ΟΑΕΔ στην Εύβοια: Δείτε τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία στους δήμους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προσλήψεις ΟΑΕΔ στην Εύβοια: Δείτε τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία στους δήμους

Αναρτήθηκαν απο τον ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες για τους ωφελούμενους που θα καλύψουν 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης, όπως έχουν οριστεί στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας...

Ειδικότερα, αναρτήθηκαν κατά σειρά ξεχωριστοί προσωρινοί πίνακες, που αφορούν τους επιτυχόντες στο πρόγραμμα, του επιλαχόντες και τους αποκλειόμενους. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, η κατάρτιση των Πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια .

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Επιτυχόντων

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Επιλαχόντων

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 15η Φεβρουαρίου και ώρα 10η πρωινή έως και τη 17η Φεβρουαρίου και ώρα 12η μεσημβρινή. 
 
Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. 
 
Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι τις 15:00 της 17ης Φεβρουαρίου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA