«Της μάνας σου!» Άγρια κόντρα Καμμένου - Μπακογιάννη για το στεφάνι στα Ίμια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Της μάνας σου!» Άγρια κόντρα Καμμένου - Μπακογιάννη για το στεφάνι στα Ίμια

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη κατά του Πάνου Καμμένου άναψε «φωτιές»...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day «Εμένα, αυτό που με χαλάει πάρα πολύ με όλη αυτή την ιστορία είναι οι διάφοροι τύποι που πουλάνε πατριωτισμό, και καλά, λες και είναι πιο πατριώτες απ’ όλους εμάς και παίζουν πολιτικά παιχνίδια», είπε o περιφερειάρχης και εξήγησε: «Εντάξει, θα σκάσω αν δεν το πω. Δηλαδή, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης της χώρας, άσχετα ποιος είναι, είναι ο υπουργός Εθνικής Αμύνης της χώρας, και πάει να ρίξει ένα στεφάνι στη θάλασσα, στα Ίμια. Και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει «πω πω κοιτάξτε με, εγώ το ‘κανα». Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί κατέθεσε στεφάνι».

Την δήλωση δεν άφησε ασχολίαστη ο Πάνος Καμμένος και απάντησε με ανακοίνωση, κάνοντας αναφορά και στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία επίσης είχε διαφωνήσει με την κίνηση του υπουργού Άμυνας να πετάξει πάνω από τα Ίμια για να πετάξει το στεφάνι στη μνήμη των τριών αξιωματικών.

«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης, όμως, ανταπάντησε στον υπουργό Άμυνας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση «….της μάνας σου» και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να…»προσγειωθεί»»!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA