Χαλκίδα: Ηχηρές απουσίες στο δημοτικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Ηχηρές απουσίες στο δημοτικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ)

Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας (20-02-2017) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων το οποίο «στιγματίστηκε» από ηχηρές απουσίες...

Χαρακτηριστικό είναι ότι απουσίαζαν, για άγνωστους λόγους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και η Αντιδήμαρχος -πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ-, Λίλιαν Ζλακώνη.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν 29 θέματα (δείτε τα ΕΔΩ), ενώ το παρών στην αίθουσα έδωσαν και γονείς, οι οποίοι εξέφρασαν αντιρρήσεις για την μεταστέγαση του νηπιαγωγείου Καλοχωρίου - Παντείχι.   

Παράλληλα, την συνεδρίαση παρακολούθησε και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας Χαρά Νίκα η οποία τόνισε: 

"Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο παραβρέθηκα για να συμπαρασταθώ στην ομάδα για την αναστύλωση και ανάπλαση της δημοτικής αγοράς που διεκδικούσε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, που ο Δήμαρχος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Εννοείται ότι ούτε καν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο της ομάδας να θέσει το ερωτημα, η δε αριστερή αντιπολίτευση το έκανε αβαβού αβαβά. Τυχαία έμαθα ότι σήμερα θα συζητιόταν και η μεταστεγαση ενός νηπιαγωγείου που αυστεγάζεται με το μουσικό σχολείο για την οποία είχαμε εκφράσει ως Δημοτική Επιτροπή Παιδείας αντιρρήσεις. 

Η απόφασή μας όχι μόνο διαστρεβλώθηκε δια στόματος του Προέδρου της Επιτροπής, όχι μόνο δεν μου δόθηκε ο λόγος να εκφράσω την αντίρρησή μου, αλλά δια συνοπτικών διαδικασιών ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και συνάδελφος στη δευτετοβάθμια πέρασε την απόφαση κατά πλειοψηφία χωρίς να βάλει το θέμα σε ψηφοφορία!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA