19χρονος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες και σκότωσε τη μία - Νέα τραγωδία στην άσφαλτο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

19χρονος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες και σκότωσε τη μία - Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Οι δύο γυναίκες επέστρεφαν με τα πόδια στα σπίτια τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση στην Αμφιλοχία - Αυτοκίνητο τις παρέσυρε με τον 19χρονο οδηγό του να επιταχύνει και να απομακρύνεται από το σημείο...

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 19χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε χθες το βράδυ στην Αμφιλοχία δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα η μία να χάσει την ζωή της και η δεύτερη να τραυματιστεί. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμφιλοχίας - Εμπεσού όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος παρέσυρε μία 73χρονη και μια 56χρονη την στιγμή που επέστρεφαν στα σπίτια τους, με τα πόδια.

Αμέσως μετά το τροχαίο, οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 73χρονης, ενώ η 56χρονη τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε στο τόπο του δυστυχήματος και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Έπειτα από περίπου δύο ώρες άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της. Η δεύτερη γυναίκα έφερε αρκετά τραύματα, τα οποία όμως ήταν ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. 

Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας που συνέλεξαν σπασμένα τμήματα του οχήματός του από τον τόπο του δυστυχήματος. Αυτά τα κομμάτια οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού, χωρίς να χρειαστεί ο έλεγχος του υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πληροφορίες: e-maistros.gr, agriniopress

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA