Αρτάκη: Απίστευτο «φιάσκο» σε συναυλία την Καθαρά Δευτέρα - «Ξέχασε» να πάει η ορχήστρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Αρτάκη: Απίστευτο «φιάσκο» σε συναυλία την Καθαρά Δευτέρα - «Ξέχασε» να πάει η ορχήστρα!

Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε η συναυλία που διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στη Νέα Αρτάκη...

Η συναυλία ήταν να ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί, ο κόσμος έδωσε το παρών, αλλά η ορχήστρα δεν πήγε ποτέ.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σχολιάστηκε αρνητικά σε όλη την περιοχή.
Μετά από όλα αυτά. ο ΔΟΑΠΠΕΧ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την ορχήστρα καθώς έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης στις 14.00 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα η συναυλία να μην πραγματοποιηθεί. 

Η ανακοίνωση:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε κατά την προσέλευση της ορχήστρας από την Αθήνα, που είχε προγραμματιστεί να πλαισιώσει τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, στη Ν. Αρτάκη, δεν κατέστη δυνατή η παρουσία της κατά την προγραμματισμένη ώρα, 11.30 το πρωί. Η ορχήστρα με ευθύνη που βαραίνει αποκλειστικά την ίδια, έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης στις 14.00 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα η συναυλία να μην πραγματοποιηθεί.

Να σημειωθεί, ότι από τη μεριά του ΔΟΑΠΠΕΧ είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, όπως και στις υπόλοιπες Δ.Ε., για τον εορτασμό της Καθαράς .Δευτέρας, με χορήγηση σαρακοστιανών εδεσμάτων και κάλυψης του ήχου και της ορχήστρας.

Παρά την ενημέρωση από τη μεριά μας, των μελών της ορχήστρας για την ακριβή ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, όπως αναφέρουμε παραπάνω τους λόγους, οδηγηθήκαμε στην ματαίωση της συναυλίας."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA