Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που εκτελέστηκε από τον μανιακό δολοφόνο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που εκτελέστηκε από τον μανιακό δολοφόνο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν πατέρας ενός παιδιού και δούλευε πολλές ώρες για να τα βγάλει πέρα - Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του δεν πιστεύουν πως ο Γιώργος έφυγε με αυτό τον τραγικό τρόπο - Ο φίλος του αποκαλύπτει τι είπαν λίγες ώρες πριν ο 52χρονος διολοφονηθεί
- Η εικόνα που "έχει στοιχειώσει" το μυαλό του
- Ο μανιακός δολοφόνος "χτυπάει" τρεις φορές


Τρομοκρατημένοι είναι οι οδηγοί ταξί από τον μανιακό δολοφόνο που κυκλοφορεί ελεύθερος και παριστάνοντας τον πελάτη εκτελεί τους ανθρώπους που "γυρνούν" την Αθήνα για να βγάλουν το μεροκάματο τους. Ο μανιακός δολοφόνος έκανε πριν από 20 μέρες πρόβα θανάτου σε έναν νεαρό ταξιτζή, ενώ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκλήρωσε το "φονικό" του έργο, σκοτώνοντας τον 52χρονο Γιώργο.
Με τον Γιώργο συνεργαζόμασταν εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, έχει ένα παιδάκι, άνθρωπος που παιδευόταν όλη μέρα για το μεροκάματο. Ένας ήσυχος, τυπικότατος, είχαμε καλή συνεργασία και δούλευε σε αυτές τις περιοχές. Ήρεμος, πολύ ήρεμος, είχε προτιμήσει τον τελευταίο καιρό να δουλεύει τη βραδινή βάρδια γιατί τον εξυπηρετούσε" ανέφερε ένας φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου Γιώργου στην εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι E.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες, πριν ο Γιώργος πέσει νεκρός από τα πυρά του μανιακού δολοφόνου, οι δυο άντρες είχαν βρεθεί στο Μαρούσι. 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA