Δολοφονία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλο του για τα μάτια μιας γυναίκας - Τον πυροβόλησε στο κεφάλι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλο του για τα μάτια μιας γυναίκας - Τον πυροβόλησε στο κεφάλι! (ΦΩΤΟ)

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον υπάλληλό του...

Ιδιοκτήτης και υπάλληλος λογομάχησαν, ο πρώτος κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, που βρίσκεται στο Μοσχάτο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον υπάλληλό του στο κεφάλι.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και λίγο αργότερα η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του, εκείνος ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.
Ο δράστης Βασίλης Τσαγκάρης...
Το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος...
Το πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου έγινε το έγκλημα...

Μάλιστα, όταν οι Αρχές είχαν φτάσει στο πρακτορείο, είδαν τον 39χρονο δράστη να φεύγει, χωρίς να δώσουν ωστόσο σημασία και μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι του συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το άτομο που είχαν δει πριν.

Ο άτυχος 47χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης προέβαλλε ως αιτιολογία της πράξης του και του καβγά που προηγήθηκε σε προσωπικές διαφορές. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες καβγάδισαν για μία γυναίκα.

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA