Ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον Σώρρα - Έλεγχοι σε σπίτια συγγενών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον Σώρρα - Έλεγχοι σε σπίτια συγγενών

Ειδική ομάδα από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έχει συσταθεί από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, Βαΐας Ρουγκλίου - Οι δυο τους καταζητούνται από την Παρασκευή μετά την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος τους για υπεξαίρεση, με ποινή φυλάκισης 8 ετών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για 5 έτη...

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα κινητά τηλέφωνα και των δύο απενεργοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου. 
 
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ζευγάρι να διέφυγε προς το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία με καράβι από την Πάτρα. Προς το παρόν, ωστόσο, οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους επικεντρώνονται στο εσωτερικό της χώρας, με το ενδεχόμενο να εκδοθεί σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης, εάν προκύψουν στοιχεία, να παραμένει ανοιχτό.

Το Σαββατοκύριακο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε έρευνες σε σπίτια συγγενικών προσώπων του Α. Σώρρα στην Αττική, ενώ οι έλεγχοι και σε άλλα πιθανά «κρησφύγετα» του ζεύγους συνεχίζονται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA