Εύβοια: Δεκαέξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Δεκαέξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Εύβοια με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, (02-03-2017), συνολικά 16 άτομα και συγκεκριμένα:

- Αλλοδαπός στο Βαθύ Αυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπές τροχοφόρων. Ειδικότερα ο συλληφθείς εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από χώρο στάθμευσης σε περιοχή της Χαλκίδας. Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι την 08-02-2017, είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

- Δύο άτομα και ειδικότερα ημεδαπός και αλλοδαπός σε περιοχές της Αρτάκης και Ερέτριας για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.

- Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

- 6 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α., της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

- Τέλος, έξι αλλοδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA