Εύβοια: Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σπιτιών στην Ιστιαία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Εύβοια: Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σπιτιών στην Ιστιαία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά 6 διαρρήξεις από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 31-10-2015 έως και 12-03-2016, σε διάφορες περιοχές της Ιστιαίας...

Έπειτα από μεθοδική και πολύμηνη έρευνα, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 40 & 50 ετών, καθώς και ενός ακόμη συνεργού τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης – αξιοποίησης όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, διακριβώθηκε ότι οι δράστες, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προέβαιναν στη διάρρηξη οικιών, σε ώρες που οι ένοικοι απουσίαζαν προσωρινά από το εσωτερικό τους.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, οικιακά είδη, διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (12.000) ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 50χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των προαναφερόμενων προϊόντων κλοπών, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας. ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA