GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ 2017 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ 2017

Ξεκίνησε η υλοποίηση της υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2017 - Μια διαδικασία που μετά την εξαγγελία του Υπουργού ΑΑΤ αλλά και την απόφαση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ πιστοποιεί για άλλη μια φορά τον ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε αυτή την διαδικασία...

Όλο το προηγούμενο διάστημα αναπτύχθηκε είτε μέσα από κακόβουλα δημοσιεύματα είτε από καλοπροαίρετες η κακοπροαίρετες ανακοινώσεις φορέων μια ολόκληρη προσπάθεια παραπληροφόρησης για τις διαδικασίες υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ αλλά και τον ρόλο των πιστοποιημένων φορέων.

Πλέον είναι προφανής η διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Συμφωνήθηκε και υπογράφεται ανάμεσα στην GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ η νέα Σύμβαση Διασφάλισης Επιπέδου Ποιότητας Υπηρεσιών & Ασφαλείας Πληροφοριών (ΣΔΕΠΥΑΠ).

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με την αποκλειστική ιδιότητα του Φορέα Συντονισμού και Τεχνικής Υποστήριξης όλων των ΚΥΔ αναλαμβάνει , χωρίς επιπλέον κόστος για τις υπηρεσίες που παρέχει στα ΚΥΔ, περισσότερες τεχνολογικές υποχρεώσεις.

Είναι λοιπόν απαραίτητο (σε εφαρμογή της σχετικής ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ) και προκειμένου να υλοποιηθεί έγκαιρα και σωστά το έργο, τα πιστοποιημένα ΚΥΔ να υπογράψουν άμεσα τις νέες συμβάσεις συνεργασίας, τόσο με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ όσο και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Μόνον έτσι θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες συντονισμού και τεχνικής υποστήριξης που παρέχονται από την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και οι οποίες είναι απαραίτητες, αναγκαίες και υποχρεωτικές για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και εφέτος η υποβολή της αίτησης μέσω διαδικτύου από μεμονωμένους παραγωγούς, θα παρέχεται από την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δωρεάν.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ καλεί τους παραγωγούς να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και ποινές που θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτες. Αυτό διότι για την φετινή χρονιά δεν προβλέπεται να δοθεί ΚΑΜΙΑ κανονιστική παράταση για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης. 


Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 15 Μαΐου 2017.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος με υπευθυνότητα και διαφάνεια θα εξυπηρετήσει την νέα δομή υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ στηρίζοντας τους παραγωγούς και τους δικαιούχους των επιδοτήσεων σε πλήρη συμμόρφωση με τα εθνικά και κοινοτικά κανονιστικά πλαίσια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA