Μαυραγάνης από τη Χαλκίδα: «Tα έργα της Εύβοιας στα πρώτα θέματα της ατζέντας του Υπουργείου Υποδομών» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαυραγάνης από τη Χαλκίδα: «Tα έργα της Εύβοιας στα πρώτα θέματα της ατζέντας του Υπουργείου Υποδομών» (ΦΩΤΟ)

Σε Χαλκίδα και Αυλίδα περιόδευσε την Τρίτη (07-03-2017)  ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, προκειμένου να επιθεωρήσει επισκευαστικά έργα των περιοχών αυτών...

Παρουσία του ΓΓ του υπουργείου Γιώργου Δέδε, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη, πραγματοποίησε αρχικά την επιθεώρηση των έργων επισκευής φθορών κρηπιδωμάτων ευβοϊκής ακτής στον Λιμένα Χαλκίδας.
Στη συνέχεια ο Νίκος Μαυραγάνης βρέθηκε στην Παραλία της Αυλίδας, όπου και ανακοίνωσε την έγκριση ποσού για την αξιολόγηση των προβλημάτων διάβρωσης της ακτής Παραλίας Αυλίδας έως Βαθύ του Δήμου Χαλκίδας και για την εκπόνηση μελέτης για την προστασία της. 

«Η έγκριση ποσού για την εκπόνηση μελέτης για την αξιολόγηση των προβλημάτων διάβρωσης της παραλίας Αυλίδας και την τελική αποκατάστασή της, αποτελεί το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση ενός έργου που θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια» τόνισε ο Ν. Μαυραγάνης, ο οποίος έστειλε και μήνυμα στους πολίτες λέγοντας πως «τα έργα της Εύβοιας βρίσκονται στα πρώτα θέματα της ατζέντας του Υπουργείου Υποδομών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA