Συναυλία - «φιάσκο» στην Αρτάκη: Μέλος της ορχήστρας διαψεύδει τον ΔΟΑΠΠΕΧ - «Είναι ψεύτες και ανεύθυνοι» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συναυλία - «φιάσκο» στην Αρτάκη: Μέλος της ορχήστρας διαψεύδει τον ΔΟΑΠΠΕΧ - «Είναι ψεύτες και ανεύθυνοι» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το σίριαλ γύρω από την προγραμματισμένη συναυλία (δείτε ΕΔΩ) που κατέληξε σε«φιάσκο» ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στη Νέα Αρτάκη, καθώς δεν έγινε ποτέ...

Με ανακοίνωση του ο ΔΟΑΠΠΕΧ είχε ρίξει όλη την ευθύνη για την ματαίωση της συναυλίας στην ορχήστρα, ωστόσο ο μουσικός Παναγιώτης Καραμπίλας που ήταν μέλος της ορχήστρας απέστειλε στο EviaZoom.gr την δική του γραπτή απάντηση η οποία αναφέρει τα εξής:

"Δεν ξέχασε να πάει η ορχήστρα στη Νέα Αρτάκη την Καθαρά Δευτέρα αγαπητοί μου. Την ορχήστρα τελευταία ώρα την κάλεσαν και ενώ βρισκόταν στο δρόμο προς Νέα Αρτάκη τους γύρισαν πίσω τους μουσικούς. Ειμαι και εγώ ένα από τα θύματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Να μην λένε ψέματα λοιπόν.

Μέλος της ορχήστρας ήμουν. Υπάρχουν και μάρτυρες συνάδελφοι μουσικοί. Τωρα γιατί έγινε όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορώ να καταλάβω και μας γύρισαν πίσω και ύστερα από αρκετά χιλιόμετρα. Γιατι το ένα αυτοκίνητο ξεκίνησε από Αμάρυνθο, και το άλλο από Αλιβέρι. Ουτε αυτό δεν σεβάστηκαν την διαδρομή που κάναμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ψεύτες και ανεύθυνοι."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA