«Αδειάζει» τον Καμμένο ο Μαυραγάνης για το «100άρικο» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Αδειάζει» τον Καμμένο ο Μαυραγάνης για το «100άρικο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποστάσεις από τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» πήρε ο Ευβοιώτης υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης...

«Η άποψη των ΑΝΕΛ, είναι ότι ποτέ δεν θα λαμβάναμε από μόνοι μας τέτοια μέτρα , είναι μέτρα οικονομικού εκβιασμού» σημείωσε ο Ν. Μαυραγάνης μιλώντας στο North 98.

«Η άποψή μας είναι ότι ο θεσμός της οικογένειας, η σύνταξη που παίρνει ο κάθε συνταξιούχος, ο κάθε παππούς και η γιαγιά, στηρίζουν την οικογένεια εσωτερικά, τον άνεργο εγγονό, ο οποίος πασχίζει μέσα σε αυτή τη δίνη να βρει εργασία, να βρει το εισόδημά του και δεν είναι αυτός από μόνος του που επιλέγει μια τέτοια κατάσταση αλλά η οικονομική συγκυρία» σημείωσε ο Ν. Μαυραγάνης.

Ο Καμμένος ζήτησε συγγνώμη

Δημόσια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν τη δήλωσή του ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό», η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ζήτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Και δημόσια πρέπει να ζητήσω μια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν αυτό που είπα. Το παράδειγμα δεν πιάνει οριζόντια όλη την κοινωνία» τόνισε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA