Ακούστηκε ως τη Βόρεια Κορέα η «μητέρα όλων των βομβών» που έριξαν οι ΗΠΑ - H στιγμή της έκρηξης στο Αφγανιστάν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ακούστηκε ως τη Βόρεια Κορέα η «μητέρα όλων των βομβών» που έριξαν οι ΗΠΑ - H στιγμή της έκρηξης στο Αφγανιστάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστηκε ως τη Βόρεια Κορέα η «μητέρα όλων των βομβών» - H στιγμή της έκρηξης στο Αφγανιστάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Η στιγμή της έκρηξης που προκλήθηκε στο Αφγανιστάν από την ισχυρότερη μη πυρηνική αμερικανική βόμβα δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πεντάγωνο που επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για «πλήγμα τακτικής», ενώ νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιούσε πως «είτε ακούει είτε όχι, η Βόρεια Κορέα αποτελεί πρόβλημα που θα επιλυθεί»...

Η ισχυρότερη συμβατική βόμβα που διαθέτουν οι ΗΠΑ εξόντωσε τουλάχιστον 36 τζιχαντιστές, ανακοίνωσε η Καμπούλ αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπάρχουν απώλειες αμάχων.«Είμαι πραγματικά περήφανος για τους στρατιωτικούς μας. Είναι μια νέα επιτυχία», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο από δοκιμές της συμβατικής βόμβας, το 2003.
«’Εχω δώσει στους στρατιωτικούς λευκή επιταγή (…) Ειλικρινά για αυτό τον λόγο έχουν σημειώσει τόσες επιτυχίες τον τελευταίο καιρό. Αν συγκρίνετε τι συνέβη τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες με όσα συνέβησαν τα τελευταία οκτώ χρόνια, θα δείτε τεράστια διαφορά», τόνισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA