Δείτε τα μέλη της σπείρας που λήστευε επώνυμους (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δείτε τα μέλη της σπείρας που λήστευε επώνυμους (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων Αλβανών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες και κλοπές από πολυτελείς οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής...

Η αποκαλούμενη «σπείρα των επωνύμων» έβαζε στο μάτι διάσημους και ευκατάστατους Αθηναίους ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο Τόνυ Μαυρίδης, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη και ο Στιβ Κακέτσης. Η σπείρα, η συνολική αξία των κλοπιμαίων της οποίας υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια και ένα από τα μέλη της βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον συλληφθέντα:


1. (επ.) TOLIS (ον.) VASILLAQ του VANGJEL και της FLORETTA , γεννηθέντα το 1995 στην Αλβανία

Και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ.) BRUNGA (ον.) NDUE του PJETER και της MARA , γεννηθέντα το 1991 στην Αλβανία.

3. (επ.) PATURRI (ον.) ANDI ή MUHARREM του KADRI και της SAVITE , γεννηθέντα το 1989 στην Αλβανία.
4. (επ.) XHAFERRI (ον.) MIREL του GEZIM και της MIRIANA , γεννηθέντα το 1990 στην Αλβανία.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 17-6-2017, αποσκοπεί στον εντοπισμό των δραστών και τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA