Εύβοια: Θετικός ο υφυπουργός Αθλητισμού στη δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Θετικός ο υφυπουργός Αθλητισμού στη δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο (ΦΩΤΟ)

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Λουκανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αετοί Διρφύων, Γιώργος Οικονόμου και η Πρόεδρος της ΟΠΣΕ, Νία Κομπορόζου, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη...

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την παρουσίαση στον Υπουργό της πρότασης δημιουργίας στον Άγιο Αθανάσιο («φαράγγι Αγάλης») ενός Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Πολλαπλής Χρηστικότητας, που αν υλοποιηθεί μπορεί να αλλάξει άρδην τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα της ευρύτερης περιοχής.

Ο σχεδιασμός προβλέπει την λειτουργία προπονητικών κέντρων ικανών να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες 15 αθλημάτων, την ύπαρξη κατάλληλων χώρων φιλοξενίας απαιτητικών και μεγάλης κλίμακας αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Το σύγχρονο πολυδύναμο αθλητικό κέντρο συνδυαζόμενο με την αξιοποίησή του για πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες του νησιού μπορούν να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Η πρόβλεψη επίσης ανάδειξης των προϊόντων της Εύβοιας μέσα από τις πρωτοβουλίες του Αθλητικού και Πολιτισμικού Κέντρου μπορούν να ανοίξουν νέες προοπτικές για την τοπική οικονομία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χαρακτήρισε την πρόταση ιδιαίτερα θετική, τονίζοντας ότι οι προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας είναι να υποστηριχθούν οι καινοτόμες ιδέες σε όλη την Ελλάδα για την ενίσχυση τόσο του ερασιτεχνικού όσο και του επαγγελματικού αθλητισμού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA