Η Ραφαέλα από τη Χαλκίδα πήγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για να βρει την αδερφή της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Ραφαέλα από τη Χαλκίδα πήγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για να βρει την αδερφή της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αγωνία για την 28χρονη αγνοούμενη Ιωάννα Χατζημανωλάκη...

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28-04-2017) και η αδερφή της, Ραφαέλα Χατζημανωλάκη, που διαμένει μόνιμα στη Χαλκίδα.
Η Ραφαέλα Χατζημανωλάκη...
 
Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη 28 χρόνων με τα σοβαρά προβλήματα υγείας, παραμένει αγνοούμενη. Οι συγγενείς της ελέγχουν κάθε πληροφορία που φθάνει για μια γυναίκα που της μοιάζει, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη της.
Η αγνοούμενη Ιωάννα Χατζημανωλάκη...

Η μητέρα με τα τρία παιδιά, έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της στο Μενίδι το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Την εξαφάνιση της αντιλήφθηκε ο σύζυγος της όταν ξύπνησε και δεν την βρήκε. Βγήκε με τη μηχανή του στους δρόμους για να την ψάξει, χωρίς αποτέλεσμα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή της που βρέθηκαν στο στούντιο, αναφέρθηκαν σε ένα ρέμα και στο βουνό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι , ζητώντας να ερευνηθούν από ειδικές ομάδες.

Το κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, βρέθηκαν στο σπίτι. Φεύγοντας δεν πήρε μαζί της χρήματα, ταυτότητα ούτε καν τα κλειδιά του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA