Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων «ξαναχτύπησαν» σε Βαθύ Αυλίδας και Σχηματάρι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων «ξαναχτύπησαν» σε Βαθύ Αυλίδας και Σχηματάρι

Διπλό «χτύπημα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων...

Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης (04-04-2017) το εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στο Σχηματάρι και η σαπωνοποιία Παπουτσάνης στο Βαθύ Αυλίδας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι άγνωστοι έκλεψαν χρηματοκιβώτια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχικά πέντε άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στο Σχηματάρι, στις 3.20 τα ξημερώματα και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και μία γυναίκα χημικό, επιχείρησαν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.

Σε λιγότερο από 20 λεπτά αργότερα, μία ομάδα τεσσάρων ανδρών αυτή τη φορά, επίσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, έφτασε στο εργοστάσιο της σαπωνοποιίας Παπουτσάνης, που βρίσκεται στο Βαθύ Αυλίδας. Οι τέσσερις ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη Βοιωτία, αλλά και στην Εύβοια έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, για να εντοπιστούν τα ίχνη των ληστών.

Τους τελευταίους μήνες, πολλά εργοστάσια στην ίδια περιοχή έχουν πέσει θύματα της σπείρας των ληστών, οι οποίοι ακινητοποιούν τους φύλακες και κλέβουν τα χρηματοκιβώτια, χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA