Βοιωτία: Λήστεψαν με ρόπαλα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Βοιωτία: Λήστεψαν με ρόπαλα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο

Έχουν γίνει ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας - Οι δράστες στηνουν καρτερι στη γεφυρα και τους ληστευουν...

Τελευταίο τους θύμα, προχθές το απόγευμα, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. 

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, πρωταγωνιστές των επιθέσεων είναι τσιγγάνοι από τον καταυλισμό της Θήβας, με τους διερχόμενους οδηγούς να ζουν εφιαλτικές στιγμές και να αποκαλούν την περιοχή «αερογέφυρα του τρόμου». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress, ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής των Βαίων από την Αθήνα.

Περνώντας από τη διαβόητη γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί τσιγγάνοι με ρόπαλα, τον σταμάτησαν  και τον λήστεψαν. 

Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Καθώς πολλοί οδηγοί περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα λόγω και της στενότητας, σπείρες, με διαφορετικές συνθέσεις και ρόλους ανά περίπτωση, πετώντας πέτρες ή άλλα αντικείμενα και τοποθετώντας εμπόδια στο δρόμο της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων. 

Πληροφορίες: Newsit, Permissosospress

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA