Χαλκίδα: Η Αστυνομία έπαιξε ποδόσφαιρο για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Η Αστυνομία έπαιξε ποδόσφαιρο για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας - Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδας «ΑΕΚ Χαλκίδας» και ομάδας αποτελούμενη από εν ενεργεία αστυνομικούς υπαλλήλους Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας - Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που προσφέρθηκαν στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Χαλκίδας...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (06-04-2017) το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ της ομάδας «ΑΕΚ Χαλκίδας» και ομάδας αποτελούμενη από εν ενεργεία αστυνομικούς υπαλλήλους Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Η διεξαγωγή του αγώνα, έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της «ΑΕΚ Χαλκίδας», Γιάννη Ελευθεριάδη και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Νικόλαου Γεωργακόπουλου, με σκοπό τη συγκέντρωση αγαθών, εν όψει των Εορτών του Πάσχα, τα οποία προσφέρθηκαν στο Σύλλογο «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα. 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. Γεωργακόπουλος, σε δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε., ευχαρίστησε τον κ. Ελευθεριάδη για την άρτια διοργάνωση της φιλικής αυτής αναμέτρησης, καθώς και για τη θερμή φιλοξενία, ενώ τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, που αναδεικνύουν την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Επισήμανε, επίσης, ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Χαλκίδας απέμεινε στον κ. Γεωργακόπουλο τιμητική πλακέτα, ενώ εκπρόσωποι του προαναφερόμενου Συλλόγου, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Σημειώνεται, ότι η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ήταν ελεύθερη για το κοινό, ενώ στην είσοδο του γηπέδου είχε τοποθετηθεί κουμπαράς για την προαιρετική οικονομική ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων του Συλλόγου, καθώς μέρος των αγαθών που προσφέρθηκε, συγκεντρώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, καθώς και σημαντικός αριθμός πολιτών που χειροκρότησαν τους παίκτες των δύο ομάδων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA