Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τη θανατηφόρα «βουτιά» του αυτοκινήτου στη θάλασσα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τη θανατηφόρα «βουτιά» του αυτοκινήτου στη θάλασσα

Επίσημη ανακοίνωση για τη θανατηφόρα «βουτιά» του αυτοκινήτου στη θάλασσα, με θύμα τον 60χρονο παγοποιό Γιάννη Τσώκο (δείτε ΕΔΩ) στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα το μεσημέρι της Τετάρτης (05-04-2017)...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πτώση οχήματος στη θάλασσα και θάνατος του οδηγού στη Χαλκίδα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων στο όχημα ήταν ένας 60χρονος, ο οποίος ανεσύρθη, χωρίς τις αισθήσεις του, με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το εν λόγω Ι.Χ.Ε. ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα της οικείας Λιμενικής Αρχής, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA