Απεργούν σήμερα διανομείς, ντελίβερι και κούριερ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απεργούν σήμερα διανομείς, ντελίβερι και κούριερ

Συγκέντρωση και μοτοπορεία πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως - «Φακέλους, καφέδες, φαγητά, να τα πάνε τ’ αφεντικά» είναι το σύνθημά τους!

Απεργούν σήμερα Πέμπτη (25-05-2017) οι διανομείς, delivery και οι κούριερ διεκδικώντας εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα.

Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου, στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και μοτοπορεία στο Πεδίον του Άρεως με σύνθημα: «Φακέλους, καφέδες, φαγητά, να τα πάνε τ’ αφεντικά»!

"Η ασυδοσία και οι αυθαιρεσίες των εργοδοτών, το περιβάλλον εργασίας μας - ο δρόμος - η εντατικοποίηση της εργασίας προκαλεί συνεχώς εργατικά ατυχήματα, αρκετά από αυτά θανατηφόρα" αναφέρει μεταξύ άλλων το Σωματείο.

"Είμαστε πάρα πολλοί και αν σταματήσουμε για μερικές ώρες τη δουλειά, αν απεργήσουμε έστω για μια μέρα, θα παραλύσουν τα πάντα. Στον αόρατο εργοστασιακό ιμάντα των λεωφόρων, στην αόρατη αλυσίδα παραγωγής αυτής της πόλης είμαστε τα γρανάζια που φέρουν σε πέρας μια σειρά ξεχωριστών αποστολών (από φαγητά και καφέδες, μέχρι φάκελους, εισπράξεις, παραδόσεις και πάσης φύσεως μεταφορές)" τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA