Αυτός είναι ο «γαλάζιος» απόστρατος που βίαζε την ανιψιά του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτός είναι ο «γαλάζιος» απόστρατος που βίαζε την ανιψιά του (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον 70χρονο Παναγιώτη Λουμάκο του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος ήταν και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Μενίδι - Συνελήφθη στις 30 Απριλίου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό...

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ βίαζε την 34χρονη ανιψιά του, η οποία είναι άτομο με νοητική υστέρηση. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Η αστυνομία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική διάταξη προκειμένου αν έχει διαπράξει κι άλλους βιασμούς, τα θύματα να τον αναγνωρίσουν.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Παναγιώτη Λουμάκου, του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, έχει χρονική διάρκεια μέχρι 15-11-2017 και σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA