Ιατρικό Κλιμάκιο επισκέφτηκε την Σκύρο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ιατρικό Κλιμάκιο επισκέφτηκε την Σκύρο (ΦΩΤΟ)

Ιατρικό κλιμάκιο απαρτιζόμενο από εθελοντές γιατρούς των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Ευβοίας σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» επισκέφτηκε την Σκύρο στις 29 και 30 Απριλίου 2017...
 

Οι γιατροί πραγματοποίησαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους Σκυριανούς στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου. Εξετάστηκαν συνολικά 269 περιστατικά. 

Συγκεκριμένα ο ορθοπεδικός εξέτασε 53 άτομα, ο καρδιολόγος 43 άτομα , ο ψυχίατρος 23 άτομα, ο ουρολόγος 22 άτομα, ο δερματολόγος 40 άτομα , ο παθολόγος 21 άτομα,  ο ΩΡΛ 39 άτομα και ο αγγειοχειρούργος 28 άτομα.

Οι περιπτώσεις χρήζουσες περαιτέρω ακτινολογικής ή υπερηχολογικής εξέτασης ελάμβαναν τα κατάλληλα παραπεμπτικά.
Ο Δήμος Σκύρου ευχαριστεί από καρδιάς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ,τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή». Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους γιατρούς του κλιμακίου, την κα.Μαρκάκη Λίλιαν, την κα.Μπεληγιάννη Μορφούλα, την κα.Παιδονόμου Μαρία , τον κ.Καλιακμάνη Νικόλαο, τον κ.Κονιδάρη Ιωάννη, τον κ.Ριζόπουλο Θωμά, τον κ.Παστίδη Σπύρο, τον κ.Νομικό Κατών, τον κ.Πέγκο Ιωάννη και τον κ.Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε όλους. 

Ο Δήμος Σκύρου κατανοώντας την ανάγκη για ιατρική κάλυψη των κατοίκων του νησιού, δηλώνει αρωγός εσαεί σε παρόμοιες εθελοντικές δράσεις.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA