Δήμος Χαλκιδέων: «Εντυπωσιάζει η Έκθεση Αγιογραφίας στο Δημαρχείο» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: «Εντυπωσιάζει η Έκθεση Αγιογραφίας στο Δημαρχείο» (ΦΩΤΟ)

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του EviaZoom.gr:

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην ισόγεια αίθουσα ¨Αριστοτέλης” του Δημαρχείου Χαλκίδας, η Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας του Ευβοέα Γεωργίου Κ. Μπέσια, που οργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Στη διάρκεια των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός από τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Ευγενικό, ο οποίος συνεχάρη τον καλλιτέχνη για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς του, όπως και τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, που προάγουν τον ελληνικό πολιτισμό και αναδεικνύουν τις τοπικές καλλιτεχνικές δυνάμεις.
Επίσης ο Δήμαρχος Χαλκιδέων συνεχάρη τον καλλιτέχνη για την ποιότητα της δουλειάς του, την οποία μαρτυρούν και οι αγιογραφίες που κοσμούν εκκλησίες, αλλά και οι λοιποί πίνακές του.

Παρών στα εγκαίνια, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γιαννούκος.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται από τις 10:00πμ μέχρι τις 14:00μμ και από τις 18:00μμ έως τις 22:00μμ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA