Έγινε και αυτό: Δεν ξεκινούσε το αεροπλάνο που μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Έγινε και αυτό: Δεν ξεκινούσε το αεροπλάνο που μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κατά τη μεταφορά της σορού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο έγινε αιτία καθυστέρησης της πτήσης του στρατιωτικού αεροπλάνου, τύπου C130 για την ιδιαίτερη πατρίδα του αποθανόντος πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τα Χανιά...

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Τετάρτης το C-130 που θα μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη, είχε δοκιμαστεί περίπου 10 φορές, όταν ήρθε η ώρα της απογείωσης παρουσιάστηκε πρόβλημα με το στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο δεν μπορούσε να ξεκινήσει.

Τελικά, μετά τους σχετικούς ελέγχους, η βλάβη στο C-130 επιδιορθώθηκε και η πτήση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, ενώ προσγειώθηκε στις 20.20 στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».
Ωστόσο, το militaire.gr διαψεύδει τα περί τεχνικού προβλήματος, σημειώνοντας πως ζητήθηκε από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να καθυστερήσει η απογείωση κατά 30 λεπτά, ώστε να δοθεί χρόνος σε συγγενείς που πετούσαν για Κρήτη με πολιτικό αεροσκάφος να φθάσουν πρώτοι στα Χανιά, προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό.

Μέσα στο αεροσκάφος βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και στενοί συνεργάτες του εκλιπόντα. Νωρίτερα, με πολιτικό αεροσκάφος είχαν φθάσει στα Χανιά, η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα μέλη της οικογένειας βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.
 
Πληροφορίες: altsantiri.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA